loading...
شهر عاشق
لایو بازدید : 6 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)

تولد بره‌ای با سر انسان 

 

فرماندار استان «ازمیر» نیز اضافه کرد: تولد این بره مرده با سر انسان بسیار دلهره‌آور و ترسناک است. تا به حال چنین چیزی را ندیده بودم، انگار که سر انسان بر روی بدن  بره‌ای باشد.



لایو بازدید : 9 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)
سلام من سينا هستم و داداشم نيما هم هست من يك روزي مدير اين اتحاد بودم و ادمي كه اين اتحاد رو از من گرفت كسي نبود جزء... در كل اگر سوالي داشتيد به بازي گرز برويد و اكانت نيما اس و يا پرسپليس قهرمان پيام دهيد و يا به ايميل sinaeb17@yahoo.com ايميل دهيد 


                                                   فعلا باي


لایو بازدید : 7 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)

برژینسکی اجازه داد صدام در حمله به ایران چراغ سبزی را برای خود تصور کند، چرا که چراغ واضح قرمزی در کار نبود. اما اینکه حمله عراق به ایران را نتیجه نقشه و برنامه‌ریزی آمریکا بدانیم اصلا صحیح نیست. صدام دلایل خودش را برای حمله به کشور ایران داشت، و همان دلایل برای این اقدامش کفایت می‌کرد.
به گزارش خبرنگار گروه ويژه دفاع مقدس باشگاه خبرنگاران؛ کمک‌هاي دولت آمريکا به صدام در هشت سال دفاع مقدس حدود هفت ميليارد دلار تخمين زده مي‌شود؛ کمک‌هايي نظير کمک‌هاي اقتصادي، فروش فناوري‌هاي دوگانه (فناوري‌هايي که از آن در ساخت سلاح استفاده مي‌شود)، کمک‌هاي اطلاعاتي، آموزش نيروهاي ويژه عراقي و  حتي خالت مستقيم در جنگ عليه ايران.

براساس گزارش‌ها، نیروهای مسلح ارتش عراق در نتیجه فروش عظیم تسلیحاتی توسط  قدرت های غربی، در مدتی کمتر از دو سال، سیستم‌های تسلیحاتی خود رابه بیشتر از چهل درصد افزایش دادند. در آستانه بازپس گیری فاو، در آوریل 1988 (اردیبهشت 1367) ارتش عراق حدود 5 هزار دستگاه تانک، 4500 نفربر زرهی، 5500 عراده توپ، 420 فروند هلی کوپتر و 720 هواپیمای جنگنده و بمب‌افکن آماده برای عملیات در اختیار داشت. این خیل عظیم سیستم‌های تسلیحاتی، با حداقل 300 فروند موشک زمینبه زمین اسکادB، ساخت شوروی تجدید ساختار شده توسط آلمان‌ها و مقادیر زیادی مهمات شیمیایی تولید شده به اتکای فناوری صادراتی آمریکایی ـ اروپایی تکمیل می‌شد.

رژيم صدام با کسب این مقادیر عظیم از جنگ‌افزارهای مدرن متعارف و غیر متعارف، توانست استعداد نیروهای زمینی ارتش خود را از 27 لشگر در سال 1986، به 50 در سال 1988 (1368)، رسانده و به بیش از دو برابر افزایش دهد. این امر نمایانگر رشد واقعی در ساختار نیرو و توانایی‌های عملیاتی صدام‌ بود و در جهت تغییر موازنه استراتژیک کلی منطقه خلیج فارس گام مهمی به شمار می‌رفت.


حمله موشکي صدام به مدرسه ابتدايي در دزفول

باشگاه خبرنگاران قصد دارد در اين گزارش به کمک‌هاي نظامي‌ آمريکا وبرخي ديگر از کشورهاي غربي به صدام در هشت سال دفاع مقدس بپردازد.


آمریکا از سال ۱۹۷۲ تا اواسط جنگ ایران و عراق در بغداد صرفا یک دفتر حفاظت منافع با ۱۴ دیپلمات داشت. در نوامبر ۱۹۸۴ آمریکا رسماً سفارتی در عراق گشود. بدین ترتیب بعد از گذشت 17 سال از قطع روابط دیپلماتیک بین دو کشور، این دو کشور مجدداً شروع به برقراری مناسبات سیاسی نمودند.

کنث تیمرمان، کارشناس مسایل سیاسی ایران در همین زمینه می‌نویسد:

برژینسکی اجازه داد صدام در حمله به ایران چراغ سبزی را برای خود تصور کند، چرا که چراغ واضح قرمزی در کار نبود. اما اینکه حمله عراق به ایران را نتیجه نقشه و برنامه‌ریزی آمریکا بدانیم اصلا صحیح نیست. صدام دلایل خودش را برای حمله به کشور ایران داشت، و همان دلایل برای این اقدامش کفایت می‌کرد.

طبق نوشته‌های برژینسکی، آمریکا حتی در واکنش به تحرکات نظامی اتحاد جماهیر شوروی در مرزهای ایران در اوایل جنگ، به مسکو هشدار داده بود که در صورت اشغال جمهوری اسلامی ایران توسط شوروی، آمریکا بنفع ایران و بر علیه عراق وارد جنگ خواهد شد.

به گفته برژينسکي، پس از آزادسازی خرم‌شهر و دیگر نقاط اشغال شده ایران، آمریکا تصمیم به اتخاذ سیاست‌هایی به نفع عراق به منظور حفط توازن در جنگ نمود تا مانع از پیروزی ایرانیان و سقوط دولت صدام گردد.

"هاوارد تيچر" "Howard Teicher مدير سابق امور نظامي-سياسي "شوراي امنيت ملي آمريکا" که در سال 1983 رامسفلد را در بغداد همراهي کرده بود مي‌گويد:

آمريکا در زمان جنگ، با تامين ميلياردها دلار اعتبار، با تامين اطلاعات نظامي و مشاوره، و کمک‌هاي نظامي به صدام هرگونه کمکي مي‌کرد. به گفته اين سياست‌مدار بازنشسته آمريکايي؛ سازمان سيا قراردادهاي کلاني را با صدام امضا کرده بودند تا سلاح‌هاي آمريکايي-غير آمريکايي و ادوات جنگي به عراق بفروشند.


وزارت دفاع آمریکا اطلاعات و مشخصات دیپلمات‌های ایرانی و برنامه‌های تدوین شده برای حمله به ایران، با ذکر نقاط حساس برای بمباران نقاط مختلف ایران را به طور دائم دراختیار دولت عراق قرار می‌داد.

نوامبر ۱۹۸۳ آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «دولت آمریکا هر آنچه لازم، و از نظر قانون موجه، است را انجام می‌دهد تا عراق در جنگ با ایران مغلوب نشود.


آمريکا چه کمک‌هايي به عراق مي‌کرد؟

 در گزارشي كه بعدها در شبكه خبري ABC آمريكا پخش شد، بر اين مساله تاكيد شد كه شركت‌هاي آمريكايي، به طور قانوني و غيرقانوني، نوعي فناوري را در اختيار عراق قرار داده بودند كه اين كشور را قادر مي‌ساخت برنامه‌هاي ساخت پيشرفته‌ترين جنگ افزارهاي نظامي‌اش را ادامه دهد. به گزارش روزنامه financial times،شركت آمريكايي international signal and control نيز در انتقال مخفيانه فناوري ساخت بمب‌هاي خوشه‌اي به عراق دست داشتند.

كمك اطلاعاتي آمريكا به عراق به عنوان يكي از مهمترين نيازمندي‌هاي اين كشور، در صدر موافقت‌نامه‌هاي عراق و آمريكا در سال 1986- محسوب مي‌شد. آمريكايي‌ها درباره فعاليت نيروي هوايي ايران اطلاعات ارزشمندي در اختيار عراق قرار مي‌دادند. اين اطلاعات در آواكس هاي امريكايي مستقر در رياض جمع آوري شدند. روزنامه واشنگتن پست طي گزارشي نوشته بود: آمريكا درباره آرايش نيروهاي ايراني در جبهه‌ها و هدف هاي اقتصادي ايران، اطلاعات ماهواره اي در اختيار عراق قرار مي‌دهد.

ويليام كيسي-william casey- از جمله افرادي بود كه پيوند اطلاعاتي امريكا و عراق را بر قرار مي‌ساخت و پيش از اعزام سفير امريكا به بغداد، يك رييس تمام وقت ايستگاه اطلاعاتي را در بغداد مستقر كرده بود كه قبل از هر حمله بزرگ عراق در جبهه جنگ يا حمله ديپلماتيك در جبهه سياسي مورد مشورت صدام قرار مي گرفت.



آمريکا از سلاح‌هاي شيميايي عراق خبر داشته است

به گزارش BBC به نقل از فارن‌پاليسي؛ ایالات متحده در جریان جنگ ایران و عراق با اطلاع از این که عراق از سلاح‌های شیمیایی استفاده خواهد کرد، کمک‌های اطلاعاتی در اختیار عراق گذاشته بود.

فارین پالیسی می‌گوید این گزارش خود را با استفاده اسناد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، که به تازگی از طبقه‌بندی محرمانه خارج شده‌اند، تنظیم کرده است.

بنابر گزارش فارین‌پالیسی  آمریکا از روی تصاویر ماهواره‌ای متوجه شد که ایران در آستانه به دست آوردن پیروزی‌هایی استراتژیک است و به دنبال آن موقعیت نیروهای ایرانی را به عراق اطلاع داد.

فارین پالیسی می‌گوید ایالات‌متحده کاملا از این موضوع که صدام احتمالا از تسلیحات شیمیایی علیه ایرانی‌ها استفاده خواهد کرد آگاه بوده است.

'خودمان می‌دانستیم'

آمریکا در جریان جنگ ایران و عراق کمک‌های نظامی و اطلاعاتی در اختیار صدام گذاشته بود، اما مقام‌های آمریکایی می‌گویند نمی‌دانستند که ارتش عراق ممکن است از سلاح‌های شیمیایی استفاده کند.

سرهنگ ریک فرانکونا، وابسته نظامی آمریکا در بغداد در مقطع حملات شیمیایی، به فاری‌ن‌پالیسی می‌گوید: "عراقی‌ها به ما هرگز نگفتند قصد دارند از گاز اعصاب استفاده کنند. لازم نبود که بگویند، ما خودمان می‌دانستیم."

عراق در جریان جنگ هشت ساله‌اش با ایران چند بار از سلاح‌های شیمیایی علیه نظامیان و غیرنظامیان استفاده کرد که تنها در هریک از حملات به سردشت و حلبچه، هزاران نفر کشته شدند.

فارین پالیسی می‌گوید کمک‌های اطلاعاتی به عراق، که در حملات شیمیایی استفاده شده، برای این بوده که ایران عقب رانده شده، ناچار به مذاکره بازگردد و سیاست دولت ریگان برای تضمین پیروزی عراق تحقق یابد.

در اسنادی که فارین پالیسی به آنها استناد می‌کند گفته شده ارزیابی سیا این بوده که ایران شواهد قانع‌کننده‌ای درباره کاربرد سلاح‌های شیمیایی نخواهد یافت و همچنین اشاره شده بوده که استفاده شوروی سابق از تسلیحات شیمیایی در افغانستان عکس‌العمل خاصی در پی نداشته و به همین دلیل می‌توان از این سلاح‌ها علیه ایران استفاده کرد.

فروش عامل سياه‌ زخم به رژيم صدام


به گزارش نيويورک‌تايمز، شرکت آمريکايي ""American Type Culture يکي از بزرگ‌ترين تامين‌کننده‌هاي مواد شيميايي صدام در هشت سال دفاع مقدس بود. اين شرکت يک بار در سال 1986، مجموعه‌ای از عوامل بیماری‌زا شامل سه‌گونه سیاه‌زخم، ۵ نوع سم بوتولینیوم و سه‌گونه بروسلا به دانشگاه بغداد فروخت.

درخواست عراق برای این عوامل بیماری‌زا بار دیگر در ۱۹۸۸ به دلیل خصومت دو طرف با ایران پذیرفته شد و این‌بار 11 گونه از این عوامل از جمله 4 نوع سیاه‌زخم به این کشور ارسال شد. نهایتاً در ۱۹۸۹ آمریکا فروش سیاه‌زخم و عوامل بیماری‌زای دیگر را به عراق، ایران، لیبی و سوریه ممنوع کرد.



در کنار آمريکا، دست بسياري از کشورهاي غربي ديگر نيز به خون صدها هزار ايراني بي‌گناه در هشت سال دفاع مقدس آلوده است.

کمک‌های انگلیس به عراق

رونق ناگهانی بازار عراق برای صنایع ابزارسازی انگلیس نیز کارساز بود .براساس برآورد انجمن فن‌آوری ابزارهای ماشین انگلیس(MTAA)فروش ابزارهای ماشینی این کشور به عراق از 9.2 میلیون دلار در1987میلادی به 5.31 میلیون دلار در سال 1988 میلادی افزایش یافت.

از سوی دیگر برخی از کارخانه‌های انگلیسی در پی فروش سلاح به عراق سودسرشاری به دست آوردند و حتی در سال1988  میلادی فروش این اقلام به 1.1 میلیارد دلار رسید .هم زمان انگلیسی‌ها دفتر خرید ایران در خیابان ویکتوریای لندن را از طریق سازمان اطلاعاتی M-15 کنترل کرده و اطلاعات آن را در اختیار عراق قرار می‌دادند.

به گزارش العالم، طبق اسنادي که پس از 30 سال روزنامه فایننشال‌تایمز بخش‌هایی از آن را منتشر کرد، دولت تاچر با وجود اعلام بی‌طرفی در جریان حمله رژیم بعث به ایران در اواخر سال 1980، علاوه بر فروش جنگنده‌هاي "هوك "، برای رژیم صدام پايگاه نظامي دريايي و هوايي ایجاد کرد.

این اقدام انگلیس درحالی صورت گرفت که این کشور قطعنامه شوراي امنيت را درباره ضرورت خودداری از هر اقدامی که به تنش بيشتر و گسترش جنگ می انجامد، امضا کرده بود.

براساس اين اسناد ، ليست سلاح‌هايي كه دولت تاچر فروش آن را به رژيم صدام پيشنهاد كرده بود ، شامل 78 نوع تجهيزات نظامي از جمله خودروهاي " لند روور" ، خودروهاي نجات ، انواع رادار، لوازم يدكي انواع تانك است، كه البته همه آنها به فروش نرفت.

فایننشال تایمز افزود: نخست وزیر سابق انگلیس در اظهاراتی گفته بود که بهترين راه براي پرهيز از محكوميت علني و به دست آوردن پول از عراق ، فروش تجهيزات نظامي غیرمرگبار به عراق است.

"توماس ترنشاد" وزير مشاور دولت درامور خارجه، سال 1981 در نامه‌اي محرمانه نوشته است كه " قراردادهاي دفاعي به ارزش بيش از 150 ميليون لیره استرلينگ با عراق در شش ماه اخير امضا شده است، كه از جمله آنها قراردادي به ارزش 34 ميليون لیره برای تحویل خودروهاي زرهي بمنظور نجات و تخليه نيروها از ميدان جنگ است، که از طريق اردن در اختيار عراق قرار مي گيرد".

در نامه ترنشاد آمده است كه " ديدار با صدام گامي مهم در راه برقراري روابط كاري با عراق براي تحقق منافع تجاري زياد در زمينه هاي تجاري و سياسي است".

مارگارت تاچر كه به زن آهنين معروف بود، با نوشتن يادداشتي بر اين نامه ، از پيشرفت در روابط عراق و انگليس ، ابراز خرسندي كرد.

کمک‌های آلمان به عراق

آلمان‌ها همانند فرانسه و انگلیس تجهیزات نظامی فراوانی در اختیار عراق قرار دادند .فن‌آوری آلمان‌ها در زمینه‌ تولید سلاح‌های شیمیایی و موشکی از سایر بخش‌ها به کار گرفته شد .آلمان‌در چارچوب سیاست‌هایش و با هدف کاهش خشم صدام نسبت به روابط بازرگانی آلمان با ایران، صادرات تجهیزات نظامی شیمیایی را در اواخر جنگ نسبت به سال‌های قبل از آن با جهش چشمگیری ادامه داد.

در چهار حوزه‌ کلیدی شیمیایی، کالاهای ساخته شده، ماشین‌های سنگین و کنترل ابراز دقیق ماشینی و ابزارهای علمی، فروش آلمان به عراق رشد چشمگیری در دوران جنگ داشت. ارزش فن‌آوری پیشرفته‌ی آلمان به عراق تنها در سالهای 1987،1988میلادی به ترتیب به8.374 و 8.826 میلیون دلار رسید .بخشی از کارخانه‌های آلمان نیز به صورت انحصاری، سلاح‌های مورد نیاز صدام را می‌ساختند.

به گزارش اشپیگل؛ در تاسیسات شیمیایی که شرکت‌های آلمانی در سامره عراق ساخته بودند؛ مواد شیمیایی بسیار مرگبار تابون" و کلاست "تولید می‌شد. کارشناسان آلمانی همچنین متوجه شدند سه کارخانه فروخته شده به عراق قادر به تولید اسید سیائیدریک" غلیظ و فشرده بودند.

حتی برابر گزارش‌های موثق و محرمانه، آلمان‌ها اطلاعات به دست آمده از مجروحان شیمیایی ایران در بیمارستان‌های آلمانی را در اختیار عراق می‌دادند تا از آنها برای اصلاح ترکیبات شیمیایی مورد استفاده در سلاح‌هایشان بهره‌برداری کنند.

فن‌آوری آلمان‌ها این امکان را برای عراق فراهم می‌ساخت تا به تدریج تولید و ساخت قطعات موشک‌ها از جمله موشک اسکاد و بدنه‌ آن را آغاز کنند .بعدها بازرسان سازمان ملل به مخازن ترکیب اکسیژن سیستم ثبت فشار و شاسی‌های پرتاب موشک عراق دست پیدا کردند که همگی ساخت آلمان بودند.

مجله‌ اشپیگل با آشکار شدن نقش این کشور در انتقال فن‌آوری و کمک‌های فنی به عراق نوشته بود: "امروزه دیگر ثابت شده است که بدون فناوری آلمان، عراق قادر به تولید موشک‌های دوربرد اسکاد B نبوده است. فناوری پیشرفته‌ آلمان که در اختیار عراق قرار می‌گرفت؛ به بغداد این امکان را می‌داد که برد موشک‌های اسکاد   Bرا به 600 کیلومتر افزایش دهد.

در مجموع امکان ورود سلاح و فن‌آروی پیشرفته از شرق و غرب در خلال جنگ و قبل از آن امتیازی بود که عراق از آن بهره‌مند بود. با آن که سهم واردات سلاح و تجهیزات پیشرفته نظامی برای عراق و ایران در سال 1979 یکسان بود؛ اما این رقم در سال‌های نخستین جنگ به نسبت5 به 1به نفع عراق تغییر کرد .در این وضعیت عراق حدود نیمی از نیازمندی‌های سلاح و مهماتش را از خارج از بلوک شرق تهیه می‌کرد که حدود یک سوم آن مهمات پیشرفته‌ کشورهای اروپایی غربی بود که این برتری در بودجه نظامی و خرید فن‌آوری پیشرفته، در تمام طول جنگ برای عراق حفظ شد.


لایو بازدید : 11 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)

سوال اول: ظهور بعضی آیات قرآنی مانند 54انعام، 119 نحل،19 و20 نساء در این است که توبه فقط از گنهکارانی پذیرفته می شود که به جهالت، مرتکب گناه شده باشند! آیا واقعا امر چنین است؟

استاد: همینطور است، کسی که گناه می کند جاهل است و در شهود نیست. من الآن پیش شما هستم، پایم را دراز نمی کنم، چون حضور شما را حس می کنم، انسان اگر در محضر حق تعالی باشد، در شهود باشد گناه نمی کند. عالمی هم که گناه می کند عالم غافل است نه حاضر.

در صحیفۀ سجادیه هست: کسی که نیت خلاف می کند، استحقاق عذاب همه گنهکاران را دارد، ولی جاهل است و این را نمی داند.

۱۵/۱۱/۶۱


لایو بازدید : 8 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)

یه چیز خیلی جالب!!!!!!!!!


می گند آدم بعد از عمل ممکنه مزاجش تغییر کنه


مزاج من هم عوض شده


اون قدر گرم بود که نگو و نپرس


حالا معتدل شده خداروشکر


لایو بازدید : 7 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)
 

ایشان از شدت حقد و کینه‫ ای که نسبته به حرکت توحیدی "شیخ محمد بن عبدالوهاب رحمه الله" دارد از بردن نام "محمد" ابا ورزیده او را "ابن عبدالوهاب!!!" معرفی کرده "متعصب ترین و خونبارترین تفکرات قرون میانی" می‫ داند!
جمهور فرق اسلامی بر این نکته متفق القولند که همزیستی مسالمت آمیز فرق و مذاهب مختلف اسلامی بر مبنای فقه خود امری واجب الإتباع است. در این میان افراطیون در هر مذهب در صدد تخاصم با معتدلین بر می آیند.

گفتنی است "جماعت دعوت و اصلاح ایران" که دارای تفکری نزدیک به جنبش اخوان المسلمین است و از گروه های معتدل سنی مذهب در ایران به شمار می رود، بعد از کودتای ارتش مصر علیه دولت "محمد مرسی" رئیس جمهور سابق این کشور، دست از انتقاد از این کودتا نکشیده و هر روز با انتشار مقاله، یادداشت، گزارش و مطالب گوناگون در پایگاه اطلاع رسانی خود، سعی دارد به گونه ای از دولت اخوانی مرسی دفاع و از کودتاگران انتقاد کند که این امری طبیعی و حق این گروه به حساب می آید.

این جماعت چند روز پیش با انتشار مقاله ای تحت عنوان "سعودی انتقام چه چیزی را از اخوان المسلمین می‫گیرد؟"، از رژیم آل سعود که عامل اختلاف بین مسلمانان است و حامی و طراح اصلی کودتا علیه دولت مرسی بود، به شدت انتقاد کرد.

در پی انتشار این مطلب، رسانه اهل سنت نزدیک به اندیشه وهابیت در ایران، با انتشار مطلبی تحت عنوان "آتشی در خرمن سایت إخوان ایران!..." به قلم "حسین آزاده" از مالزی، "جماعت دعوت و اصلاح ایران" را به شدت مورد انتقاد و حمله قرار داد. 

در بخشی از این مقاله که اختلاف نظر شدید میان این دو طیف یعنی طیف نزدیک به اندیشه اخوان المسلمین مصر و طیف نزدیک به وهابیت سعودی را نشان می دهد، آمده:

سایت رسمی جماعت دعوت و اصلاح ایران مقاله‫ ای با عنوان "سعودی انتقام چه چیزی را از اخوان المسلمین می‫گیرد؟" به قلم فردی مجهول الهویه به نام "حسام فلاحی" منتشر ساخت که مغالطات بسیار تندی را به شیوه‫ای غیر اخلاقی با قلمی که بوی تند خون و فتنه از آن می‫چکد به تصویر کشیده بود. نویسنده خود را عضو یا وابسته به تنظیم اخوان المسلمین نمی‫داند، که البته نیازی به چنین استدارکی نبود چرا که تربیت اخلاقی و مرام تربیتی اخوان المسلمین چنین اندیشه‫های کجی را در میان خود جای نمی‫دهد.

نگارنده این چند سطر از آنجا که تربیت یافته مکتب اسلام از دیدگاه جماعت اخوان المسلمین است، به اصالت از خود و نیابت از همه آزاد اندیشان اصلاحگرا در جماعت اخوان المسلمین از تمامی افرادی که نویسنده مقاله مذکور بدانها اهانتهایی روا داشته پوزش می‫طلبم، و از اینکه سایت رسمی جماعت که سخنگوی آن است چنین مغالطات بی‫ربطی را منتشر ساخته بسی شرمسارم.

مقاله فتنه افروز بالا اگر در روزنامه یا سایتی از هزاران سایت ... منتشر می‫شد جای بحثی نداشت، چه که نیش عقرب نه از بهر کین است بلکه اقتضای طبیعتش همین است. اما اینکه در منبر رسمی جماعت دعوت و اصلاح منتشر شود، نه تنها باعث کدورت خاطر و فتنه‫ افروزی و استفاده ابزاری حسودان و حقودان در بهم زدن وحدت اسلامی می‫ شود بلکه پرده از وضعیت بحرانی مدیریتی خود جماعت بر می‫ کشد که در ادامه این چند سطر پس از اشاره گذرا بر مغالطات نویسنده بدان نیز می‫پردازم.

ترشحات بدور از منطق مقاله فوق الذکر به طور عموم بازتابی است از:
1. تربیت فرهنگی مسخ شده، و خفقان سیاسی و فکری حاکم بر جامعه ایران
2. نگرش جاهلانه و سطحی گرای نویسنده
3. حقد و کینه ورزی

از آنجا که نویسنده دست پخت فضای بسته ایران است که بینشها و نگرش هایش را از رسانه‫ های ... کپی برداری می‫ کند دقیقا چون "قورباغه اصفهان" برخورد کرده، و گمان بر این دارد که تنها ایده‫ای که رسانه‫ ها و کتاب های تأیید شده وزارت ارشاد بدیشان تزریق کرده‫اند وحی مطلق است، و سایرین "تروریستهای اسلام نما" – (که صد البته منظورشان تروریست های صفوی عراق و یا حزب الله لبنان و یا بسیجیها و پاسداران ... در سوریه نیست!) - و دارای اندیشه‫ های "خشونت، مثله‫ کردن، قتلهای عقیدتی – بر وزن قتلهای زنجیره‫ ای ...- و..." می‫ باشند!

ایشان از شدت حقد و کینه‫ ای که نسبته به حرکت توحیدی "شیخ محمد بن عبدالوهاب رحمه الله" دارد از بردن نام "محمد" ابا ورزیده او را "ابن عبدالوهاب!!!" معرفی کرده "متعصب ترین و خونبارترین تفکرات قرون میانی" می‫ داند!!..

این دقیقا همان توصیفی است که ... به پیروانش که کور کورانه مهار خود را بدست آنها سپرده‫اند تزریق می‫ کند! و صد البته که بیت رهبری برای حفظ زعامت خود و جایگاه امام زاده‫ هایی که سالانه ملیاردها دلار برایش می‫زایند مجبور است با چنین اوصافی حرکت های اصلاح‫گرا و توحیدی را ترور کند.

عدم رشد سیاسی نویسنده مانع شده که بین سیستم های پادشاهی و حکومت ... فرقی قایل شود، و البته این باز می‫گردد به فضای فرهنگی مسخ شده حاکم بر کشور.

نظام های پادشاهی در غرب و شرق همواره تلاش دارند عصا را از وسط بگیرند و با خط مشی غالب بر جامعه تمایل نشان دهند تا ولاء اکثریت مردم را کسب نمایند، و در عین حال خود مارک هیچ مذهب و مرامی را بر خود نمی‫چسبانند تا سایر ملت را از دست ندهند.

بطور مثال حکومت سعودی که نویسنده بدان پیله کرده است در زیر دامن خود؛ اکثریت جامعه که پیرو مذهب امام احمد بن حنبل رحمه الله می‫ باشند و به سلفی ها مشهورند، و برخی از صوفی ها، و شیعیان اسماعیلی، و شیعیان اثناعشری و غیره را دارد که نظام شاهی تلاش دارد بگونه‫ ای پدرانه با آنها برخورد کند که احیانا در سیاستش موفق می‫شود و احیانا باد در مسیری غیر از آنچه مردم آرزو دارند وزیدن می‫ گیرد.

و حداقل بنده هیچ پادشاهی را در کشوری عربی مشاهده نکرده‫ ام که محاسنش را دراز کند و به شیوه سلفی ها مثلا لباس بپوشد، و یا به مرام اثنا عشری ها سیاه پوشیده تیشه بدست سر خود را بشکافد!


لایو بازدید : 6 سه شنبه 02 مهر 1392 نظرات (0)

اروپا بهشت افرادی است که به دنبال هدیه های منحصر بفردی می گردند یا می خواهند در مراکز خرید یا بازارچه های محلی و سنتی گشت بزنند و چیزهای آنتیک پیدا کنند. در زیر به بهترین بازارها و مراکز خرید اروپا اشاره می کنیم.


ناین استریتز، امستردام (Nine Streets, Amsterdam)

ناین استریتز که در محله جذاب جوردن امستردام قرار گرفته است، از بلوک های سه در سه خیابان های بهم پیوسته و مشهورترین کانال های شهر تشکیل شده است. چه به دنیال جواهرات و زینت آلات شیک و قدیمی و دست ساز باشید، چه به دنبال کافی شاپ یا حتی آرایشگاه و نگارخانه، در این منطقه ناامید نخواهید شد. کل این منطقه حال و هوای سنت شکنی دارد که ارزش بازدید و نوشیدن یک فنجان قهوه را دارد.


منطقه هاکش هوف و منطقه میت، برلین (Hackesche Hfe and the Mitte district, Berlin)

منطقه میت یکی از به روز ترین بخش های برلین است، ولی اگر می خواهید چیزهای جالب تری پیدا کنید، به هاکش هوف بروید. این منطقه مجموعه ای محوطه ها است که پر از بوتیک های زیبا و فروشگاه های کوچک و عجیب و غریب هستند. محوطه یا حیاط اصلی هم به خاطر کافی شاپ های باکلاس و محلی های شیک و پیکش معروف است. همچنین رستوران ها، سینما و تئاتر هم در آن وجود دارد.

بریک لین و شوردیچ، لندن (Brick Lane & Shoreditch, London)

شاید مشهورترین مکان های این لیست، این محله با کوچه های زیبایش باشد که در رنگارنگ ترین و شرقی ترین بخش لندن قرار گرفته است. چه دنبال لباس های قدیمی باشید، چه فروشگاه های کادویی، گالری های هنری یا بوتیک های فشن، بریک لین و شوردیچ چیزهای زیادی برای شما دارد. غرفه ها و فروشگاه های آن تقریباً همه چیز از لوازم خانگی گرفته تا خوراکی می فروشند.


محله بوهمی سوفو در استکهلم (Stockholm Bohemian SoFo)

حال و هوای هنری این بخش از شهر در منطقه شلوغ میدان نیتورگت متمرکز شده است. فولکون گاگاتان با فروشگاه های خلاقانه و عجیب و غریبش که پر از پوشاک جالب، جواهرات، لوازم خانگی، کتاب و مجله، خوراکی و هله هوله و کالاهای دست دوم و قدیمی است، محله شاد و جالبی است. اگر از خرید خسته شدید می توانید در کافی شاپ ها، رستوران و فروشگاه های خوراکی آن استراحت کنید.


شهر قدیم گنت (Ghent Old Town)

شهر گنت واقع در بلژیک پر از فروشگاه های زنجیره ای و بوتیک ها و مغازه ها است. کل شهر قدیم پر از خوراکی فروشی های مستقل، فروشگاه لوازم قدیمی و فروشگاه های فشن است. اگر شما هم عاشق خرید هستید و دوست دارید کتابفروشی های خاک خورده را سیر کنید، یا به رستوران های خوش خوراک بروید و یا اگر عشق فشن دارید، گنت کاملاً چشم شما را می گیرد و قطعاً دلتان را می برد.


مونت مارتر، پاریس (Montmartre, Paris)

پاریسی ها بخاطر حس استایل گیرایشان مشهورند، ولی این فقط به طراحان تراز اول آنها و فروشگاه های بزرگ شان مربوط نمی شود. اگر دوست دارید تجربه خرید واقعی را داشته باشید، به سمت آخرین دهکده پاریس، یعنی مونت مارتر بروید. این بخش از شهر هنوز حال و هوای بوهمی که هنرمندان، نویسندگان و فلاسفه طی سالها در آن ایجاد کرده اند را دارد. خیابان های سنگفرش با فروشگاه مختلف، گالری های هنری، زینت آلات دست ساز، برندهای مستقل و غذاخوری های و البته مناظر زیبای شهر، دل شما را می برد.


شهر قدیم ریگا، لاتویا (Riga Old Town, Latvia)

ریگا که با عنوان مروارید دریای بالتیک شناخته می شود، یک شهر زیبا در شمال اروپاست. شهر قدیم آن جنب و جوش جذابی دارد و پر از هنرمندان خیابانی، گلفروش ها، موسیقی زنده، شکلات فروشی و کافی شاپ های جالب است. اگر از کارهای دستی، وسایل حمام و دستشویی، شمع، محصولات طبیعی، پارچه و کالاهای برند خوشتان می آید این مکان را فراموش نکنید.

برایتون لینز، بریتانیا (Brighton Laines, UK)
برایتون یکی از شیک ترین شهرهای ساحلی بریتانیا است و یکی از مقاصد عالی برای خرید محسوب می شود. برایتون زادگاه بسیاری از هنرمندان و خلاقان است و حال و هوای بوهمی شهر برای بازدیدکنندگان جذاب است. این منطقه پر از بوتیک های شیک، فروشگاه های فشن و آنتیک، کارهای دستی هنری و جواهرات باکلاس است. از چیزهای ارزان و کم ارزش گرفته تا مبلمان گران قیمت فرانسوی در این منطقه فروخته می شود.


شهر قدیم زوریخ
زوریخ هم برای خودش شهر قدیم دارد و البته جای بسیار خوبی هم برای خرید است. شهر قدیم مرکز حرکت و جنب و جوش شهر است و جایی است که معماری سنتی زیبا در کنار مجموعه منحصر بفردی از کتابفروشی ها، عتیقه فروشی ها، گلفروشی ها، بوتیک های لباس، جواهرفروشی و بدل فروشی و فروشگاه های فشن است. باید حتماً به کافه های تاریخی این منطقه نیز اشاره کرد و مغازه های سنتی خوراکی و کادویی هم در این محل زیادند.


لوگاوگور، ریکیاویک (Laugavegur, Reykjavik)

ریکیاویک شهری است که محلی های آن زندگی را طور دیگری دوست دارند. این شهر با خیابان اصلی لوگاوگور که مرکز خرید است، بهشت خرید دوستان است. این منطقه پر از فروشگاه های مستقل فشن و لباس با طرح های بین المللی و ایسلندی است. بوتیک های باکلاس آن، بهترین مکان برای جمع کردن چیزهای عالی است که جای دیگری آنها را نمی یابید. فقط یادتان باشد پول زیادی با خودتان ببرید، زیرا ایسلند متأسفانه کشور خیلی گرانی است.


منبع:مجله اینترنتی برترین ها

 


لایو بازدید : 9 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

دوربین مداربسته دام شرکت سفیران

دوربین مداربسته دام چیست؟
دوربین های مداربسته دام دوربین های نیمه کروی یا گنبدی شکل بصورت دکوراتیو طراحی می شوند و مناسب برای کاربری هایی که نیاز به امنیت نامحسوس دارند، مانند رستوران، فضاهای اداری و یا اماکن مسکونی. دوربین های دام در حال حاضر تقریبا همه ویژگی های موجود برای یک دوربین مداربسته امنیتی را در یک محفظه گنبدی شکل ارائه می دهند -- به طوری که نصب آنها بسیار آسان است
دوربین های مداربسته دیگری نیز از لحاظ شکل وجود دارند مثلاً دوربین های مداربسته مادون قرمز استوانه ای شکل که خصوصیات توانایی دید در شب، ضد آب و مقاوم در برابر ضربه و نیز امکانات دیگر را در خود جای داده اند. البته دوربین های مداربسته پین هول و مینیاتوری را نیز نباید نادیده گرفت چرا که بدلیل شکل و اندازه کوچک این دوربین ها مداربسته استفاده بصورت کاملاً نامحسوس امنیتی را میسر ساخته*نکته: جدید ترین نسل دوربین مداربسته در بازار های امنیتی، دوربین های  تحت شبکه هستند پروتکل اینترنت (IP)است. در حالی که چند سالی است که وارد بازار شده اند ، آنها نشان می دهند که آینده ای امیدوار کننده در صنعت تجهیزات امنیتی با ویژگی های هوشمند در راه است. توانایی و ویژگی های منحصر به فرد این دوربین ها مداربسته نیاز به بررسی و معرفی کامل دارد که در این بحث نمی گنجد

قیمت انواع دوربین مداربسته دام

 

دوربین مداربسته دام رنگی                    از 70.000

دوربین مداربسته دام دید در شب           از 80.000

دوربین مداربسته دام وندال                    از 100.000

دوربین مداربسته اسپید دام                   از 999.000

دوربین مداربسته مینی اسپید دام          از 700.000

دوربین های مداربسته شرکت سفیران با 18 ماه گارانتی واگذار میشوند

مزایای دوربین مداربسته دام چیست؟

این دوربین های مداربسته شکل گنبدی دارند و قابلیت نصب بروی سقف اطاقها کم ارتفاء

نامحسوس بودن مسیر دید دوربین های مداربسته دام

قابلیت نصب لنز فیکس و متغییر میباشند

دوربین های مداربسته سقفی یا دام در دو مدل دید در شب و معمولی ساخته میشوند

دوربین های مداربسته دام فلزی و ضد ضربه به دوربین های مداربسته دام وندال معروف هستند

و...

انواع دوربین مداربسته دام:

 

دوربین مداربسته دام  انالوگ

دوربین مداربسته دام تحت شبکه

www.safiranir.ir

 مراجعه کنید www.safiranir.irبرای دریافت کاتولگ به سایت 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}


لایو بازدید : 20 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)
مفهوم بت‌وارگی در منظومه فکری کارل مارکس را باید پایه اصلی مفهومی دانست که او بعدها از آن به عنوان «خودآگاهی» تعبیر می‌ کند. آنچه مارکس از بیان مفهوم «بت‌وارگی» بدنبال تبیین و طرح آن است، قلب ماهیت مفاهیم، به واسطه تغییر در نگاهی است که به آنها صورت می‌گیرد.  در واقع مارکس به دنبال آن است که مخاطب نوشته‌های خود را به یک حقیقت پنهان اما مهم دلالت دهد، حقیقیتی که می‌تواند یک پدیده را اساسا قلب ماهیت کند. 
او به منظر نگاهی که به یک پدیده – که در نوشته‌های مارکس همان محصول کار است- می‌پردازد و با بیان دوره‌های تاریخی این پدیده، به این نتیجه می‌رسد که نوع نگاه انسان مدرن به پدیده «محصول کار» سبب شده است تا این پدیده به «کالا» مبدل شود. کالایی که لوکاچ نیز در کتاب خود به بیان ابعاد مختلف تسلط آن بر مناسبات اجتماعی جامعه مدرن می‌پردازد.  کارل مارکس، در نگاهی متفاوت کالا را صرفا یک شی و محصول کار انسان برای رفع نیاز بشری نمی‌داند، بلکه این شیء مرتفع کننده نیازها را وقتی به آن اطلاق کالا می‌شود، صاحب سرشتی می‌داند که خود را به این شیء تحمیل کرده است. 
این سرشت، به محصول کار انسان، فراتر از یک شیء، مفهومی اجتماعی می‌دهد که او معتقد است همه مناسبات جامعه مدرن را تحت سلطه خود در آورده است.  مارکس این سرشت را ناشی از  سرشت اجتماعی کار می‌داند و در تبیین آن معتقد است که وقتی این محصول کار از یک شیء مرتفع کننده نیاز شخص، به وسیله‌ای برای کسب ارزش مبدل شود، .فی الواقع مفهوم کالا شکل گرفته است. مفهومی که با نگاه به رفع نیاز همه انسان‌ها، کسب ارزش افزوده و ارزش متقابل حاصل شده است. در این حالت، کالا از شیئی که رفع نیاز می‌کند به شیئی که واجد ارزش اجتماعی است مبدل شده است. تشخص یافتن اشیاء مفید به ارزش،  محصول اجتماعی زندگی انسان است.  
شاید سوالی که بتوان با پاسخ به آن به مفهوم بت‌وارگی مارکس نزدیک شد، این است که چرا در جامعه سرمایه سالار محتوای کار انسان، شکل کالا را به خود گرفته است؟ و آنچه مارکس در مقام بیان آن بر می‌آید این است که ویژگی‌های اجتماعی کار به عنوان خصوصیات طبیعی اجتماعی محصولات در نظر گرفته می شود. رابطه اجتماعی تولیدکننده و کار به رابطه بیرون از آنها و رابطه متقابل اشیاء تبدیل می شود، این تبدیل، محصولات کار را به کالا مبدل می کند. نکته مهم عمومیت و فراگیری این تفکر از عینیت به ذهنیت انسان‌هاست که بت‌وارگی را معنا می‌کند. اینکه کالا به عنوان مفهومی جدید و متفاوت از محصول کار انسان، خودش، و مناسباتش را بر جامعه مسلط شود و ذهن ها را نیز شکل دهد. شاید بر این اساس باشد که بتوان برای مفهوم از خود بیگانگی مارکس هم یک پایه نظری یافت.
......
پ .ن: این مطلب پیش از حضور در کلاس آماده بود ولی به دلیل عدم دسترسی به وبلاگ امکان بارگذاری میسر نشد.

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 127
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 26
  • بازدید ماه : 97
  • بازدید سال : 549
  • بازدید کلی : 2,924