loading...
شهر عاشق

لایو بازدید : 11 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

پارکور چیست؟

اساس پارکور

چگونه وارد پارکور شویم؟

تاریخچه پارکور

تفاوت parkour با free runing

محل تمرین و وسایل و تجهیزات

پارکور چیست؟

پارکور به طور اساسی هنر حرکت کردن است وقتی که ورزشکار از موانع موجود در محیط اطرافش برای ایجاد شیوه های حرکتی جدید و زیبا استفاده کند.پارکور شامل دویدن, پریدن , جهش و صعود کردن می باشد. به طوری که هدف نهایی این است که این حرکات در روان ترین حالت انجام شود. برای افراد ناآشنا با پارکور بهترین تصویر قابل رسم این است که کاری که ما انجام می دهیم تقریبا شبیه ماتریکس یا اسپایدرمن بدون نیاز به جلوه های ویژه می باشد.چیزی که شما در پیش رو دارید یک نظم و آمادگی عمیق می باشد. در ابتدا شما خودتان را در حال تمرین تعداد زیادی حرکت تنها می یابید ولی وقتی که ماهرتر شدید ٫متوجه می شوید که به صورت خود به خود حرکات را با هدف تبدیل شدن به یک حرکت روان و بدون تردید به هم متصل می کنید.

اساس پارکور

اساس پارکور می تواند مربوط به کونگ فو یا هنر های رزمی باشد. قانون و نیاز ماهیت پارکور می باشد. قانون داشتن پارکور نیاز است ولی ضروری نیست. همه می توانند یک پرش بلند انجام دهند٫ تفاوت آن در فرود آمدن است. بعضی به خاطر فرود نا مناسب آسیب می بینند در حالی که دیگران حتی کوچکترین ضربه ای احساس نمی کنند به این دلیل که آن ها برای نرم بودن این حرکت تمرین کرده اند.این جاست که ابعاد پارکور مطرح می شود : بعد تکنیک ( کار کردن روی کیفیت حرکت و افزایش قدرت درک شرایط ) و بعد احساس ( احساس روان بودن ). این ضروری است که پارکور را مجموعه ای از این دو بعد به صورت کاملا مرتبط با یکدیگر بدانیم. امروزه افرادی ( مانند اسکیت بازها ) از محافظ و گارد استفاده می کنند ولی ما دوست نداریم از گارد استفاده کنیم یا بر روی تشک بپربم زیرا این کار ریسک و خطر را از ما می گیرد در حالی که ما به آن نیاز داریم که جلو برویم و بر موانع پیروز شویم. در پارکور باید زمین خوردن ٫ زخمی شدن و آسیب دیدن ( ولی نه آسیب جدی!) را پذیرفت. این برای یادگیری و پیشرفت مهم است و ما را قوی تر می کند.

چگونه وارد پارکور شویم؟

زیبایی پارکور در این است که هر کسی می تواند وارد آن شده و پیشرفت کند. فقط اراده مهم است. هیچ قانونی برای پیروی وجود ندارد ولی گویا تاکید می کنیم که به پایه ها و اساس ها بسیار توجه کنید. در پایان دارا بودن فیزیک مناسب پیشرفت شما را آسان تر می کند زیرا شما به بنیانی محکم برای ساختن بر روی آن نیاز دارید.

تاریخچه پارکور

پارکور از قدیم و زمانی که انسان نیاز به شکار کردن و شکار نشدن داشت وجود داشته است اما جرقه های پارکور به معنی امروزی توسط یک سرباز فرانسوی جنگ ویتنام به نام ریموند بل (Raymond Belle) زده شد. او در جنگ نیاز به هنری برای تعقیب و فرار ، امداد و نجات داشت. او از جمله آتش نشان های دلیر نیز بود و چندین ماموریت بسیار خطرناک را انجام داده بود. حدودآ ۲۸ سال پیش در یکی از روستاهای اطراف فرانسه پسر ریموند ، دیوید بل (David Belle) بعضی از این حرکات پدر خود را با بازی های کودکانه با دوستانش آمیخته بود. وقتی بزرگتر شدند روی این هنر کار کردند و آن را به این شکل امروزی تبدیل کردند. در اصل پدران این رشته دیوید بل و سباستین فوکان (Sebastian Foucan) هستند.

تفاوت پارکور و فری رانینگ

بعد از مدتی بین سباستین فوکن و دیوید بل اختلافاتی بر سر عقاید مختلف بوجود آمد که منجر به تقسیم شدن این رشته به دو بخش متفاوت شد. سباستین معتقد بود که در پارکور باید کمی حرکات نمایشی و خلاقانه و زیبا وجود داشته باشد ، اما دیوید می گفت زیبایی حرکات هیچ اهمیتی در پارکور ندارد. پس سباستین رشته جدیدی به نام Free Running را پایه گذاری کرد.

تفاوت Free Running با Parkour در طرز تفکر برای گذر از موانع است:

Parkour : رسیدن از نقطه A به B در سریعترین زمان ممکن با استفاده از توانایی های بدن انسان.

Free Running : رسیدن از نقطه A به B با زیبا ترین ، خلاقانه ترین ، هارمونیک ترین حرکات در کوتاه ترین زمان ممکن با استفاده از توانایی های بدن انسان.                                                                                                                

محل تمرین و وسایل و تجهیزات

بر خلاف بسیاری ورزش های دیگر پارکور تا کنون در زمین یا ورزشگاه خاصی تمرین نمی شود، البته تلاش هایی در این رابطه صورت گرفته است تراسور ها در محیط های شهری مانند سالن های ورزش، پارک ها، زمین های بازی، سازه ها و ساختمان های رها شده تمیرن می کنند که باعث به وجود آمدن نگرانی هایی مانند تجاوز به حریم شخصی، آسیب رساندن به اموال عمومی و تمرین در مکان نامناسب شده است.                                            پارکور وسیله و تجهیزات خاصی احتیاج ندارد و تراسور ها معمولا لباس های ورزشی یا معمولی سبک و راحت می پوشند. تنها چیزی که توصیه می شود یک کفش ورزشی سبک با چسبندگی زیاد است. بعضی از تراسورها از مچ بند برای محافظت از مچ هایشان استفاده می کنند.برخی نیز از دستکش های نازک ورزشی برای حفاظت از کف دستهایشان استفاده می کنند که به علت کم کردن چسبندگی و حس باعث موضع منفی بعضی از تراسور ها می شود.


لایو بازدید : 13 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)
زن بودن . . .

ترجمه ی کلمه ی تمام "ظرافت های دنیاست"

مردان این ظرافت را گاهی درک نمیکنند . . . 

و زن ظرافتش میشکند

مرد اسم این ظرافت را "احساس بی جا "میگذارد 

و زن اسمش را "عشق" میگذارد. . . 

چه عشقها که به خاطر نادانی مردان شکسته شدند!!!!!



http://upcity.ir/images2/89738437170643288072.jpg


لایو بازدید : 15 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

خورشید عاشورا در کرانه افق ناپدید شد و در غروب روز 24 دی ماه سال 1322 در شهر فریدونکنار از دیار علویان مازندران در دامان مادر سیده‌ای ماهی به نام «حسین جان» متولد شد. علمداری را در مکتب پر مهر سیدالشهدا(ع) آموخت، سرانجام پس از 45 سال خمپاره‌ای درب‌های بهشت را به رویش گشود و حاج بصیر «قائم مقام لشکر ویژه 25 کربلا» از قله‌های ماووت برای خود کربلایی ساخت و در عملیات کربلای 10 روز دوم اردیبهشت ماه 1366 به ایوان ملائک پرواز کرد و اندوهی بزرگ بر دل جاماندگان سایه افکند.


لایو بازدید : 9 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

مسافر حرم رضوی شدم

انشاالله هر کس که آرزوی زیارت داره بزودی به آرزوش برسه

یا علی ابن موسی الرضا




لایو بازدید : 9 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)
مئهر آيي گليب چاتيب. يئنه اوخوللار آچيلير. تاسوفلرله هله ده آنا ديليميز

اوخوللاردا ياساقدير! قاداغا قويولموش ديليمزي بيز اوزوموز ياشاتماليييق!

ياشاييشيمزدا، سئوينجيميزده، ياسيميزدا، يازيلاريميزدا، كيتابلاريميزدا،

شئعرلريميزده، وئبلاگ لاريميزدا و نهايت اوره ك لريميزده

!

چاليشاجاييق گلن ايل اوخوللار آچيلاندا آذربايجانيميزدا تورك ديلي رسمي

ديل اولسون....

دوستاق دا اولان ديليميز، يالقيز اوشاق لاريميز، دوستاقداكي دوستلاريميز،

 بويوك آتا بابالاريميز آنالاريميز بيزه گوز تيكيبلر. بوتون وارليغيميزلا تورك ديلينين

 رسمي اولماغينا چاليشيريك....

 

گله جك لر بيزيمدير...

 

سو"دئييبدير منه اولده،آنام آب كي،يوخ

 

                                                  "يوخو"اويرتدي اوشاقليقدامنه،خواب كي،يوخ

ايلك دفعه كي،"چورك"وئردي منه نان دئمه دي

 

                                                    ازليندن منه "دوزدانه"، نمكدان  دئمه دي

 

 

محمود دالغا


لایو بازدید : 9 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

علم هم تجربه کرده است...

 

امام رضا (علیه السلام) درباره ی فلسفه حجاب می فرماید:
«حرم النظره الی شعور النساء... لما فیه من تهیج الرجال و ما یدعوا التهیج الی النساء و الدخول فیما لایحل»
حرام شد نگاه به موهای زنان برای آنکه اگر موهای آنها در برابر مردان نامحرم آشکار شود باعث تحریک و جلب توجه خواهد شد و این جلب شدن مردان به زنان، فساد و بی بند و باری را به دنبال دارد و سبب می شود که مردم در کارهای حرام وارد بشوند. (محمد علی کریمی نیا - حجاب دختران ص 17)

ضرورت حجاب و پوشیدگی از دیدگاه روان شناسان
 

هنگامی که ضرورت حجاب یا از روی نادانی، و یا به سبب اغراض سیاسی به عنوان نشانه ای از اسارت زن تبلیغ می شود، حداقل باید روشن کرد که: حقیقت علمی و تجربی غیر از این می گوید: (آیا حجاب ضرورت دارد؟ دکتر شهریار روحانی، ص 48)
تحقیقات روانشناسی نشان داده است که پوشیدگی زنان ریشه ی روانی دارد، و برای رشد و بلوغ روانی آنان ضروری است. کسانی که علت تفاوت در پوشش مردان و زنان را نشانی از برتری جویی یا دلیل نابرابری حقوق زن و مرد و یا نشانه ای از اسارت مردان و زنان را نشانی از برتری جویی یا دلیل نابرابری حقوق زن و مرد و یا نشانه ای از اسارت زنان می دانند از این حقیقت غفلت کرده اند که ضروریات بلوغ روانی مردان و زنان در مرحله ای از یکدیگر جدا شده و برخلاف تبلیغات عوامانه، «پوشش» مناسب برای زنان به تفاوت مراحل رشد روانی آنان باز می گردد و ریشه در فطرت انسان دارد. (همان، منبع، ص 9 و 8)

مراحل رشد انسان:
 

مراحل رشد آدمی به 5 مرحله تقسیم بندی می شوند و کودک در هر مرحله از رشد، نیازها و خواسته های مخصوصی دارد که چنان چه در هر مرحله، نیازهای روانی کودک به اندازه و از مجرای صحیحی برآورده نشود، کودک دچار عارضه ی «توقف شخصیت» شده یعنی تا پایان مدت عمر در جست و جوی نیازهای همان مرحله بوده و حالات آن دوران را بروز می دهد. (همان - ص 13)


تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 127
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 77
  • بازدید سال : 529
  • بازدید کلی : 2,904